Paaspuzzeltocht Kloetinge

Op zaterdag 16 april kunnen alle kinderen uit Kloetinge gaan puzzelen in hun wijk. In zowel ‘oud’ Kloetinge, de Riethoek als het Oostmolenpark worden er vragen opgehangen.

Aanmeldingen gesloten

Beste Paaspuzzelaars,
Wat leuk dat je meedoen met onze Paaspuzzeltocht! De paashaas heeft Kloetinge dit jaar gevonden en heeft wat lekkers voor de kinderen meegebracht. Het is alleen nog eventjes zoeken 😉


De puzzel

In de straten van Kloetinge zijn op verschillende adressen posters te vinden van de puzzeltocht. Je hoeft enkel te zoeken binnen het aangegeven gebied op de kaart. Op deze posters staat het opdrachtnummer en een meerkeuzevraag. Schrijf de letter van het juiste antwoord op je formulier en zo ontstaat er een woord. 
In de Riethoek hangen de vragen 1 tm 8, in zowel het Oostmolenpark en ‘oud’ Kloetinge hangen de vragen 9 tm 21. Als je het leuk vindt kun je dus ook een 2e woord zoeken in je naburige wijk.


Traktatie

We hebben de adressen gevraagd om de posters met opdrachten uiterlijk om 10.00u voor het raam te hangen. Begin dus niet veel te vroeg met zoeken, want dan mis je er misschien nog! De traktatie die je met de oplossing van de puzzel verdient, is tussen 12.00u en 15.00u op te halen op het aangegeven adres.
Voor iedereen die zich heeft aangemeld ligt er één traktatie klaar op het ophaaladres van zijn wijk (zie onderwerp van mail). Ook voor de fanatiekelingen die meerdere wijken lopen.TIP: Vrienden/kennissen/buren niet aangemeld of met te weinig kinderen? Doe gerust mee, maar zorg dan zelf voor wat lekkers aan het einde van de rit 😉


Heel veel plezier en fijne Paasdagen!
Namens de Activiteiten Commissie van Vereniging Dorpsbelangen Kloetinge en Jeugdwerk Kloetinge
www.jeugdwerkkloetinge.nlwww.vdkkloetinge.nl / www.facebook.com/groups/kloetinge/


PS In het Oostmolenpark is er deze zaterdag ook een Rommelroute! Tijdens het zoeken naar posters kun je daar dus ook nog mooie koopjes tegenkomen!

Fijne Pasen!

Opdrachtformulier oud-Kloetinge