Halloween in Kloetinge!

Na het succes van vorig jaar vieren we ook dit jaar weer Halloween in Kloetinge! Dit jaar organiseren we het tegelijk in Oud Kloetinge, de Riethoek en het Oostmolenpark. Alle kinderen uit heel Kloetinge kunnen meedoen aan Halloween!

Tijden Halloween:
18.00 tot 19.30 uur: voor ‘de kleine kinderen’
19.30 tot 21.00 uur: voor de oudere kinderen

We vieren Halloween op zaterdag 30 oktober. Dit jaar willen we het voor de allerkleinste kinderen niet te eng maken. Daarom kunnen zij tussen 18.00 en 19.30 uur langs de deuren lopen. De oudere kinderen die meer tegen griezelen kunnen, kunnen vanaf 19.30 uur langs de deuren lopen.

Je kunt je aanmelden als trick-or-treat punt, als een echt griezeladres of als wandelaar. Een combinatie hier van kan uiteraard ook.

Trick-or-treat punt
Mogen de kinderen bij jou tussen 18.00 en 21.00 uur wat lekkers komen halen? Laat het ons weten via het aanmeldformulier en hang de Halloween poster (achterkant van de flyer) achter je raam op. Heb je de flyer niet meer, dan kun je hem ook hier downloaden en afdrukken.

Griezelpunt
Vind je het leuk om écht uit te pakken met Halloween en maak je van jouw voortuin/gevel/raam een echt griezeldecor? Laat het ons weten, dan nemen we jouw adres graag op in de route! Houd er wel rekening mee dat tussen 18.00 en 19.30 uur jonge kinderen in de wijk lopen. Maak het in die tijd dus niet te eng.

Wandelaar
Wil je met jouw kind(eren) langs huizen lopen die meedoen? Meld je dan even aan zodat de deelnemende adressen weten hoeveel kinderen ze ongeveer kunnen verwachten. Als je mee gaat lopen, zorg dan dat je alleen langs de deelnemende huizen loopt tussen 18.00 en 21.00 uur.

Coronamaatregelen
Op dit moment laten de corona maatregelen het toe om Halloween te vieren. Mocht dit veranderen dan nemen we uiteraard contact op. Net als vorig jaar willen we je vragen om i.v.m. de hygiëne alleen verpakt snoep/koek aan te bieden.

Meedoen?
Meld je dan vóór 25 oktober aan via het aanmeldformulier. Via de e-mail of Whatsapp houden we je dan ook op de hoogte van de activiteit.
Aanmeldingen zijn gesloten

Griezelige groetjes namens,

Chantal en Meggie (Riethoek/Oostmolenpark)
Patricia (Hartje Kloetinge)
Leonard (Stichting Jeugdwerk)