Halloween in Kloetinge!

Na het succes van voorgaande jaren organiseren we dit jaar de derde editie van Halloween Kloetinge op zaterdag 29 oktober 2022 in het hele dorp!

De ‘leuk spannende’ en ‘griezelige’ tochttijden zijn vorig jaar goed bevallen, dit jaar zijn er dan ook weer twee varianten:

18.00 tot 19.30 uur: voor ‘leuk spannende’ tocht
19.30 tot 21.00 uur: voor ‘griezelige’ tocht


Houd hier als griezelpunt of trick-or-treat punt dan ook rekening mee!!
Je kunt je aanmelden als trick-or-treat punt, als een griezeladres of als wandelaar. Beide kan uiteraard ook, zorg dan wel dat wanneer je gaat lopen je punt onbemand beschikbaar is.

Trick-or-treat punt
Mogen de kinderen bij jou tussen 18.00 en 21.00 uur wat lekkers komen halen? Laat het ons weten via het aanmeldformulier en hang de flyer goed zichtbaar op. Heb je de flyer niet meer, dan kun je hem ook hier downloaden en afdrukken.

Griezelpunt
Vind je het leuk om écht uit te pakken met Halloween en maak je van jouw voortuin/gevel/raam een echt griezeldecor? Laat het ons weten, dan nemen we jouw adres graag op in de route!

Wandelaar
Wil je met jouw kind(eren) langs huizen lopen die meedoen? Meld je dan even aan zodat de deelnemende adressen weten hoeveel kinderen ze ongeveer kunnen verwachten. Als je mee gaat lopen, zorg dan dat je alleen langs de deelnemende huizen loopt tussen 18.00 en 21.00 uur.

Meedoen?
Meld je dan vóór 24 oktober aan via het aanmeldformulier. Via de e-mail of Whatsapp houden we je dan ook op de hoogte van de activiteit.

Griezelige groetjes,

De Activiteitencommissie Kloetinge