Halloween in Kloetinge!

Zaterdag 31 oktober is het Halloween! Ook in Kloetinge willen we hier een leuke invulling aan geven voor de kinderen. Traditioneel gezien gaan kinderen ’s avonds langs de deuren. Verkleed als griezels, heksen, superhelden of net wat ze zelf leuk vinden. Met de welbekende uitspraak “Trick or treat” bellen ze aan bij deelnemende huizen en krijgen ze (als het goed is) een snoepje of een andere traktatie.

Om er iets moois van te maken zoeken we 3 soorten deelnemers:

Trick-or-treat punt
Mogen de kinderen bij jou tussen 19.00u en 21.00u een snoepje komen halen? Laat het ons even weten via het aanmeldformulier, dan zorgen we voor een postertje, waarmee kinderen jouw huis kunnen herkennen als deelnemend adres.

Griezelpunt
Vind je het leuk om ├ęcht uit te pakken met Halloween en maak je van jouw voortuin/gevel/raam een echt griezeldecor? Laat het ons weten, dan nemen we jouw adres graag op in de route!

Wandelaars
Om er zeker van te zijn dat er op deelnemende adressen voldoende traktaties zijn, vragen we kinderen (en volwassenen) zich even aan te melden. Via e-mail of whatsapp houden we je dan ook op de hoogte van de activiteit.

Aanmeldingen zijn gesloten! We gaan er wat leuks van maken!